برای ایمن نگهداشتن خانوادهتان هنگام آماده کردن مرغ به این توصیهها عمل کنید:
- دستهایتان را پیش و پس از آماده کردن مرغ برای ۲۰ ثانیه با آب گرم و صابون بشویید.
- گوشت خام مرغ را نشویید، چراکه شیرابه حاصل میتواند سایر غذاها، ظروف پختوپز و پیشخوان آشپزخانه را در حین شستن آلوده کند.
- از یک تخته برش جداگانه برای گوشت مرغ خام استفاده کنید. پس از آماده کردن مرغ تخته برش، ابزارها، ظرف و پیشخوان را با آب داغ و مواد پاککننده بشویید.
- از دماسنج غذا استفاده کنید و مطمئن شوید که دمای درونی مرغ دست کم به ۷۵ درجه سلسیوس رسیده است.
- اگر دارید مرغ را سرو میکنید و به نظر میرسد بهطور کامل پخته نشده است، آن را دوباره برای پختن بیشتر بازگردانید.
- در طول ۲ ساعت (یا در طول یک ساعت اگر دمای محیط بالای ۳۲ درجه است)، مرغ باقیمانده را درون یخچال یا فریزر بگذارید.
نظر شما